Întrebări frecvente

Ce este TRAX.RO ?

TRAX.RO este un loc unde sunt adunate produse / servicii care se comercializează online în România.

De ce a fost făcut TRAX.RO ?

Scopul principal este de a furniza potențialilor clienți produse de calitate de la mai multe magazine, în același loc. Gândiți-vă că ar fi un fel de mall online.

De ce sunt așa puține produse pe TRAX.RO ?

Aprobarea și revizuirea produselor este o muncă destul de dificilă. Dar cu timpul vor apărea tot mai multe produse.

Am un magazin online și vreau să-mi promovez produsele pe TRAX.RO . Ce trebuie să fac ?

Urmăriți următoarele instrucțiuni prin care să ne furnizați produsele dumneavoastră. Orice comerciant este binevenit atât timp cât magazinul său este și în limba română, produsele / serviciile furnizate sunt de calitate și serviciile de livrare sunt rezonabile.

Cum de este gratis promovarea produselor pe TRAX.RO ?

Față de alte aplicații similare noi avem alt model de business prin care să avem profitabilitate.

Vreau să salvez anumite produse într-o listă și să fiu notificat la o scădere de preț. Ce trebuie să fac ?

Vă creați cont pe TRAX.RO și dați click pe inimioara de sub orice produs pentru care doriți să fiți alertat când îi va scădea prețul. Alternativ puteți folosi "clopoțelul" pentru a fi alertat în cazul scăderii prețului unui produs, nefiind necesară crearea unui cont.

De ce m-ar interesa pe mine TRAX.RO ?

În ultima vreme se poate constata o monopolizare a comerțului online în România, majoritatea comerțului fiind intermediat doar de câțiva jucători de pe piață. Acest lucru duce în final la prețuri mai mari pentru client fără o justificare reală. TRAX.RO dorește să devină un factor de echilibru în comerțul online din România, fiind în același timp un instrument 100% local.

Cum pot promova TRAX.RO ?

Dacă doriți să promovați trax.ro pe canalele de social media, tot ce trebuie sa faceți este să dați click pe unul din următoarele link-uri: 

Facebook
Whatsapp