Termeni și condiții

Înțelegem că datele utilizatorilor trebuie să fie permanent în siguranță și astfel nu împărțim datele utilizatorilor cu nicio entitate externă și nu vom face acest lucru niciodată, singura platformă externă de analiză a traficului este Google Analytics. Dacă aveți cont deja creat și doriți ștergerea sa, la momentul ștergerii se va șterge absolut orice informație legată de dumneavoastră și interacțiunea cu acest site ( https://trax.ro ), recuperarea contului dumneavoastră devenind imposibilă.

Ne pare rău dacă observați inadvertențe între prețul afișat la noi pe site și prețul real al ofertantului, pot exista perioade de timp când ele nu sunt sincronizate sau din alte motive tehnice. Ne străduim pe cât de mult posibil pentru a minimiza acest inconvenient dar în același timp nu ne asumăm nicio răspundere pentru datele afișate.

Este responsabilitatea dumneavoastă de a verifica prețul pe site-ul ofertantului înainte de a-l achiziționa. Noi nu oferim decât un serviciu de ghidare, un catalog și atât, NU suntem un magazin online, și nu ne asumăm răspunderea asupra corectitudinii informațiilor afișate pe acest site.

Ne rezervăm dreptul de a elimina de la listare orice produs al unui terț, chiar și fără un motiv determinat.